Totalt antal besökare

fredag 10 februari 2012

Tänk att jag hittade hit igen :-)

Nu är det över ett år sen jag tittade in på min egen blogg. Vad säger det om mig ?? Jo att jag som vanligt går intensivt in för det jag brinner för och sen tröttnar och då vandrar vidare till något annat, typ FB :-) Under detta år har det hänt en hel del . Jag blev hund ägare till en tredje hund , Xero som klev in hos oss och stal allas hjärtan för att sen fem månader senare vandra vidare , är nu en ängel i hund himlen....

Blivit farmor till en helt underbar kille namn Loke .... Visste att det var en lycka att få barnbarn men att det skulle kännas så här , det kunde jag inte ana ? Vet inte hur jag ska kunna överösa all min kärlek till denna kille ! Det bara bubblar av lycka så fort jag har honom i mina armar... En underbar lycka är att jag har honom och hans föräldrar i samma stad så jag kan verkligen njuta av varje stund jag träffar honom , och det är ofta :-)

Daniella är nu på väg hemifrån... Hon har sen Jan en egen lägenhet men bostadsanpassningen tar tid , hon väntar ivrigt på att den ska bli klar . Hon har ändå fixat till den hyfsat, så all tid hon har över tillbringar hon där. Det viktigaste är dock ogjort, hon kan inte ta sig på toan !!!

Hon fyllde 24 i onsdags så imorgon lördag har hon födelsedags firande i lägenheten ... Tårta och annat gott för kompisar sen kommer vi andra i familjen dit och firar med paket och hämt pizza !!


                         VÅR ALLAS ÄLSKADE LOKE !!!

Inga kommentarer: