Totalt antal besökare

lördag 5 februari 2011

Snart är det ett helt år sen jag var inne på min blogg !! Det var inte något sug efter att skriva som gjorde att jag åter igen hamnade här . Det var hit jag var tvungen att gå för att hitta Daniellas blogg , då hon själv glömt vad hon döpt den till.

Kändes spännande att läsa vad jag gjort , glömt helt vad jag skrivit . Blev en påminnelse vad man varit med om och ett uppvaknande att tiden går fortare och fortare med åren. Mitt senaste inlägg skrev jag en fråga till mig själv om det var en genomresa jag var på eller en undran om jag var tillbaka efter det tidigare uppehållet.

Nu har vi svaret, jag var på genomresa och har idag lördag den 4 feb kommit hem igen. Om jag är på en kort visit och lämnar bloggen för en tid eller om jag kommer att återkomma hit mer permanent , det vet jag inte?

Ikväll börjar melodifestivalen igen och jag vet inte vad jag känner för den. Ifjol lovade jag mig efter att Sverige inte tog sig till final att nu ska jag inte se denna skit mer. SVt vill som alla tv bolag tjäna en massa pengar och låter därför oss tittare ha en stor avgörande roll i röstningen. Det är här pengarna finns och strömmar in i SVt s kassa.

Sista åren som vi har haft den största makten, har det gått åt skogen och det beror på att vi inte har den rätta kunskapen och känslan för att ta ut rätt låt . Juryns vinnare har alltid blivit ned petat när folkets röster har räknats .

Vad har sen hänt med alla låtar . Den som vi, folket har valt och skickat till Eurovison har visat sig blivit en flopp. Kommer vi ens ihåg låten några månader efteråt ? Inte blev Anna eller Marlena direkta hitar ? Juryns val som inte blir högt placerade i den svenska finalen , dom låtarna minns man och nynnar på en i dag ??

Hur gör jag då i år . Jo som vanligt kommer vi sitta bänkade och följa alla deltävlingar och sen förfasa oss över att vi skickar fel låt och sen går det åt skogen igen. Men i år har jag bestämt mig för att inte lägga mig i , för det ger ändå inget. Jag skiter i att rösta , bidrar inte med mer pengar än TV-licensen .

Någonstans långt inom mig önskar och hoppas jag att dom ledande inom detta jippo har uppmärksammat svenska folkets dåliga kunskap ! Att dom gjort om reglerna så att det åter igen blir kul och spännande. Jag vill kunna heja och tro på Sverige igen i maj när man ska kora Eurovision song contest 2011 år vinnare !

Många andra eropeiska länder lyckas ju . Tänk vad förvånad jag blev när någon berättade för mig att denna låt var den som vann i fjol !!! hade jag ingen aning om då jag skippade att se den . Men visst var det en värdig vinnare !!!

3 kommentarer:

Marlene sa...

Kul att se dig här, det var länge sedan :)
Jag hade också bestämt mig för att strunta i melodifestivalen efter förra årets fjasko...men vem satt inte bänkad om inte jag :)
Fick gå ut flera gånger eftersom det blev pinsamt ibland :)
Jag hade inte heller tänkt att rösta denna gång. De får klara sig utan min braiga smak :)
Kram på dig vännen!

Viktoria sa...

Hejsan, brukar gå in och titta lite nu och då om du varit in och skrivit nåt :)
Blev så glad då jag såg du har varit inne.
Ha en underbart fortsatt trevlig Februari. Kram

Anonym sa...

Jätte fin blogg du har:-)

Skulle bli jätteglad om du kolla in i min internetshop

Www.Gniztra.com

Fake piercings,solglasögon med kedja,MAC smink m.m

kram